Over mij

 

De trots en passie van jou als agrarisch ondernemer naar voren laten komen. Dat is mijn doel als fotograaf.

Ik, Sorcha Tijmons, ben 28 jaar en woon in Brabant. Al ruim 12 jaar ben ik actief in fotografie en heb ik verschillende cursussen en trainingen gevolgd, waaronder de basisopleiding fotografie aan de fotovakschool. Ik heb een ruime ervaring in het fotograferen voor de agrarische sector. Ik vind het prachtig om te zien hoe de passie en trots van veehouders en telers naar voren komt als we een rondje door de stal of het land lopen. Die passie wil ik vastleggen met mijn fotoโ€™s en zo verbeelding een stem geven.

Fotografie voor agrarische sector

Mijn vriend en schoonouders hebben een melkveebedrijf, waar ik graag mijn handen uit de mouwen steek. Door mijn opleiding aan de MAS en HAS ken ik de agrarische sector door en door. Door de combinatie tussen de technische kant van de fotografie en de praktische kant op de boerderij zorg ik voor een zo passend mogelijk beeld. Laten zien hoe jij je als agrarische ondernemer, of jouw klanten die agrarisch ondernemer zijn, je werk doet. En daarmee ook het verschil maken in hoe de consument naar de sector en voedsel kijkt. Dat is mijn missie.

Ontspannen op de foto

Door mijn oprechte interesse in mensen en dieren help ik je om oprecht en ontspannen op de foto te staan. Precies zoals jij bent, op jouw bedrijf. Ook bij ingrijpende veranderingen op het bedrijf, zoals een verbouwing, bedrijfsovername of het stoppen met je bedrijf, kan ik deze belangrijke momenten voor jou of jouw klanten in beeld brengen.

fotograaf Sorcha tijmons met camera