instagram

Sociale media reportage

Ben jij als boer(in) actief op sociale media? Dan is deze fotoreportage wat voor jou!

Ik help je graag aan goede foto’s van jouw dieren, gewassen, bedrijf en gezin. Zo kun je jouw agrarische bedrijf goed in beeld brengen op Facebook of Instagram. Ook als je een tweede tak hebt, zoals een boerderijwinkel, zorgtak of recreatietak, breng ik deze graag voor jou in beeld.

Juiste fotoformaat voor sociale media

Je krijgt van mij een complete fotoreportage in klein formaat, die je daardoor makkelijk, simpel en snel kunt gebruiken. Zo heb jij altijd een geschikte, professionele, opvallende foto bij jouw post op Instagram of Facebook. Reserveer hier jouw fotoreportage voor sociale media.

Wat kun je verwachten?

Voor en tijdens de reportage
 

Reserveer jouw fotoreportage via het contactformulier. Twijfel je welk pakket bij jou past? Bel gerust, dan kijk ik even met je mee.

Vooraf bespreken we jouw ideeën en wensen, waarbij ik graag met je meedenk over mogelijkheden en locaties in en rond het bedrijf.

Tijdens de reportage neem ik uitgebreid de tijd om de opdracht door te nemen en samen een rondje over het erf te doen. Zodat jij ontspannen en op de foto staat, precies zoals je bent.

Na de reportage
 

Binnen twee weken na de fotoshoot krijg je een link naar een online album. In deze afgeschermde en beveiligde omgeving vind je al jouw foto’s. Hier kun je ze rustig en onbeperkt bekijken en downloaden. Het aantal beelden dat je ontvangt spreken we vooraf af. Je vindt de verschillende opties hier bij de pakketten. [Diensten – De agrofotograaf]

Na het ontvangen van jouw foto’s krijg je van mij de factuur per mail toegestuurd.

Waarom..
 

De hele wereld laten zien hoe jij je als agrarische ondernemer dag en nacht inzet voor jouw bedrijf. Dat waar je trots op bent en je elke dag voor de volle 100% voor gaat. Het is mijn drijfveer om jou als agrarische ondernemer op die manier in beeld te brengen. Ik kijk er naar uit en kom graag bij je langs!

Nu boeken

Soort reportage