Seizoensreportage

Goede foto’s en herkenbare beelden. Dat krijg je met deze seizoensreportage.

Ik kom graag elk seizoen bij je langs om foto’s te schieten van jouw bedrijf of producten. Zo krijg je jouw gewassen van zaaien tot oogsten in beeld. De charme, specifieke werkzaamheden of omstandigheden op jouw bedrijf leg ik vast zodat jij jaarrond passende beelden hebt voor sociale media of je website. Dit kan via foto’s of korte video’s. Dit helpt je om jouw bedrijf te positioneren of als je zelf direct aan de consument verkoopt, jouw producten in de spotlights te zetten.

Seizoenen en gewasgroei in beeld

Je krijgt de foto’s van alle vier de seizoensfotoshoots in lage resolutie. Zo heb je direct het juiste formaat om op sociale media of je website te zetten.

Wat kun je verwachten?

Voor en tijdens de reportage

Reserveer jouw fotoreportage via het contactformulier. Twijfel je welk pakket bij jou past? Bel gerust, dan kijk ik even met je mee.

Vooraf bespreken we jouw ideeën en wensen, waarbij ik graag met je meedenk over mogelijkheden en locaties in en rond het bedrijf.

Tijdens de reportage neem ik uitgebreid de tijd om de opdracht door te nemen en samen een rondje over het erf te doen. Zodat jij ontspannen en op de foto staat, precies zoals je bent.

Na de reportage

Binnen twee weken na de fotoshoot krijg je een link naar een online album. In deze afgeschermde en beveiligde omgeving vind je al jouw foto’s. Hier kun je ze rustig en onbeperkt bekijken en downloaden. Het aantal beelden dat je ontvangt spreken we vooraf af. Je vindt de verschillende opties hier bij de pakketten. [Diensten – De agrofotograaf]

Na het ontvangen van jouw foto’s krijg je van mij de factuur per mail toegestuurd.

Waarom..

De hele wereld laten zien hoe jij je als agrarische ondernemer dag en nacht inzet voor jouw bedrijf. Dat waar je trots op bent en je elke dag voor de volle 100% voor gaat. Het is mijn drijfveer om jou als agrarische ondernemer op die manier in beeld te brengen. Ik kijk er naar uit en kom graag bij je langs!

Nu boeken

Soort reportage