Familiereportage

Samen met jouw gezin, partner of ouders op de foto rond de boerderij. Dat is deze unieke familiereportage.

De mensen op de boerderij. Daar draait het om in de familiereportage. Samen met je partner, met je hele gezin of juist een generatiefoto, van al die mooie mensen die samen die een steentje bijdragen op de boerderij. De foto’s met elkaar, maar ook juist de sfeerbeelden als jullie gewoon aan het werk zijn tussen de dieren, in het land of op de trekker, kunnen zo bijzonder zijn. In deze familiereportage krijg je het helemaal.

Bijzonder herinneringsdoosje

Je krijgt een USB-stick met foto’s en een aantal fotoafdrukken in een prachtig herinneringsdoosje.
Ook zo’n mooie herinnering maken? Neem dan gerust contact met mij op.

Herinneringsdoosje met foto en USB

Wat kun je verwachten?

Voor en tijdens de reportage

Reserveer jouw fotoreportage via het contactformulier. Twijfel je welk pakket bij jou past? Bel gerust, dan kijk ik even met je mee.

Vooraf bespreken we jouw ideeën en wensen, waarbij ik graag met je meedenk over mogelijkheden en locaties in en rond het bedrijf.

Tijdens de reportage neem ik uitgebreid de tijd om de opdracht door te nemen en samen een rondje over het erf te doen. Zodat jij ontspannen en op de foto staat, precies zoals je bent.

Na de reportage

Binnen twee weken na de fotoshoot krijg je een link naar een online album. In deze afgeschermde en beveiligde omgeving vind je al jouw foto’s. Hier kun je ze rustig en onbeperkt bekijken en downloaden. Het aantal beelden dat je ontvangt spreken we vooraf af. Je vindt de verschillende opties hier bij de pakketten.

Na het ontvangen van jouw foto’s krijg je van mij de factuur per mail toegestuurd.

Waarom..

De hele wereld laten zien hoe jij je als agrarische ondernemer dag en nacht inzet voor jouw bedrijf. Dat waar je trots op bent en je elke dag voor de volle 100% voor gaat. Het is mijn drijfveer om jou als agrarische ondernemer op die manier in beeld te brengen. Ik kijk er naar uit en kom graag bij je langs!

Nu boeken

Soort reportage