Bedrijfsreportage

Jouw bedrijf professioneel in beeld. Of je nu koeien, paarden of een multifunctioneel landbouwbedrijf hebt, ik breng het voor je in beeld.

Sfeervolle beelden, of juist detailfoto’s van bijvoorbeeld je koeien, trekker, vlees, boerderijeducatie of jouw winkel. Deze bedrijfsreportage bevat een mix van foto’s, die je voor verschillende doeleinden kunt gebruiken. Wel hebben ze één duidelijke overeenkomst: professionele, goedgekozen foto’s die de trots en passie van jouw agrarische bedrijf en eventuele neventak uitstralen.

Bestanden in hoge resolutie

Je krijgt de fotobestanden in hoge resolutie. Deze kun je hierdoor gebruiken voor al je uitingen, van website tot folders en van banners tot grote posters.

Wat kun je verwachten?


Voor en tijdens de reportage

Reserveer jouw fotoreportage via het contactformulier. Twijfel je welk pakket bij jou past? Bel gerust, dan kijk ik even met je mee.

Vooraf bespreken we jouw ideeën en wensen, waarbij ik graag met je meedenk over mogelijkheden en locaties in en rond het bedrijf.

Tijdens de reportage neem ik uitgebreid de tijd om de opdracht door te nemen en samen een rondje over het erf te doen. Zodat jij ontspannen en op de foto staat, precies zoals je bent.


Na de reportage

Binnen twee weken na de fotoshoot krijg je een link naar een online album. In deze afgeschermde en beveiligde omgeving vind je al jouw foto’s. Hier kun je ze rustig en onbeperkt bekijken en downloaden. Het aantal beelden dat je ontvangt spreken we vooraf af. Je vindt de verschillende opties hier bij de pakketten.

[Diensten – De agrofotograaf]

Na het ontvangen van jouw foto’s krijg je van mij de factuur per mail toegestuurd.


Waarom..

De hele wereld laten zien hoe jij je als agrarische ondernemer dag en nacht inzet voor jouw bedrijf. Dat waar je trots op bent en je elke dag voor de volle 100% voor gaat. Het is mijn drijfveer om jou als agrarische ondernemer op die manier in beeld te brengen. Ik kijk er naar uit en kom graag bij je langs!

Nu boeken

Soort reportage